Scitec Nutrition
100% Whey Isolate

100% Whey Isolate

Proteina anabolica suprema

Formula noastra 100% Whey Isolate protein a fost dezvoltat având în vedere doua obiective principale: sa dea concentratia de proteine cea mai înalta posibil într-o formula aromata, si sa permita consumul unei proteine care duce la cel mai significant si rapid influx de amino-acizi în muschi si prin aceasta cea mai mare crestere anabolica a sintezei proteinelor. Sursele speciale de proteina din 100% Whey Isolate au o cinetica unica a absorbtiei amino-acizilor, peptizii din ser sunt transportate în mod activ prin circulatia sângelui si în muschii Dvs. Absorbtia si valorificarea mai rapida, mai buna a amino-acizilor ce conduce la eficienta mai buna!
100% Whey Isolate Protein este sarac în lactoza, grasimi si carbohidrati. Este de asemenea ultra convenient pentru ca se poate amesteca cu o lingura sau simplu într-o sticla, nu este nevoie de blender sau shaker.

Mod de administrare: 100% Whey Isolate poate fi folosit la orice masa cu scopul de a creaste continutul proteinic al acesteia sau singur în circumstante speciale (dieta, înainte de culcare, etc.) În functie de greutate corporala si nevoi nutritionale, folositi 1-4 portii zilnic.

Informatii despre produs:
Marimea portiei: 1 masura (24 g) Nr. portii pe container: 29/83/166

Fiecare portie contine:

Calorii
Calorii din grasimi
Proteine
Carbohidrati
Grasimi
95
9
20 g
2 g
1 g

Ingrediente: (aroma de ciocolata): Matrice ActivePep Protein Shuttle (izolat din proteine de ser obtinut prin schimb de ioni, izolat de proteina din ser micro-ultrafiltrat, peptide proteinice din ser hidrolizat), cacao, arome artificiale, guma xantan, aspartam*.
*PHENYLKETONURICS: Contine fenilalanina

Prezentare: 700 g, 2000 g, 4000 g Arome: ciocolata, vanilie