Scitec Nutrition

100% Whey Protein100% Whey Protein

Concentrat proteinic din ser ultrafiltrat

100% Whey Protein este un concentrat proteinic din ser ultrafiltrat de calitate excellenta. Proteina din ser este considerata regele tuturor proteinelor în culturism. Proteinea din ser are un excelent profil de amino-acizi si o concentratie mai înalta (25%) de BCAA (leucina, isoleucina, valina) ca orice alt sursa de proteine. 100% Whey Protein contine approximativ 10% din doza zilnica de proteina immunoglobulinara în microfractii care ajuta la suportul sistemului imunitar al corpului. Proteina din ser de asemenea are abilitatea sa înbunatateasca productia endogena de glutathiona. Glutathiona este cel mai puternic anti-oxidant care se gaseste în mod natural în corpul uman. 100% Whey Protein contine quadrapeptide, care este un produs cu efecte analgezice demonstrate, astfel muschii Dvs. dupa o sedinta intensa de antrenament se pot regenera si dezvolta mai bine. Profilul de amino-acizi al 100% Whey Protein este excelent, contine 47,5% asa numiti aminoacizi anabolici (BCAA-uri, arginina, glutamina si Tirozina). Proteinele din ser au cea mai mare valoare biologica (BV). 100% Whey Protein contine o cantitate scazuta de lactoza, si este fortifiat cu L-glutamina, cel mai frecvent aminoacid în muschii umani.

Mod de administrare: 100% Whey Protein poate fi folosit la orice masa sa creasca continutul sau proteinic sau singur în circumstante speciale (dieta, înainte de culcare, etc.) În functie de greutate corporala si nevoi nutritionale, folositi 1-4 portii zilnic.

Informatii despre produs:
Marimea portiei: 25 g (1 masura) Nr. portii pe container: 36/94/200

Fiecare portie contine:

Calorii
Calorii din grasimi
Proteine
Carbohidrati
Grasimi
96
18
19 g
1,4 g
2 g

Ingrediente: (aroma de ciocolata): Concentrat proteinic din ser ultrafiltrat continând lactoglobulina, lactoferina, lactalbumina si immuno-globulina proteina (fractii), cacao olandez, aroma de ciocolata, L-glutamina, aspartam*.
Phenylketonurics: Contine fenilalanina*

Prezentare: 910 g, 2350 g, 5000 g Arome: ciocolata, vanilie