Scitec Nutrition
Anabolic Whey

Anabolic Whey

Proteina anabolica instant

Proteinele din ser este proteina culturismului, fara nici o îndoiala. Si Anabolic Whey este suplimentul ce trebuie luat daca scopul Dvs. este cresterea masei musculare, arderea grasimilor si înbunatatirea sanatatii Dvs. Anabolic Whey are cea mai mare valoare biologica printre sursele de proteina si are sens numai suplimentarea sa cu proteinele din ser pentru ca aceasta din urma este un tip de proteine care nu se poate ingera cu mâncarea de toata zilele într-o cantitate signifianta. Anabolic Whey este plin din aminoacizi indispensabili, microfractii de proteina si peptide. Anabolic Whey este usor de digerat, se amesteca imediat si este accessibil în arome fantastic de bogate.

Mod de administrare: Anabolic Whey poate fi folosit la orice masa sa creasca continutul sau proteinic sau singur în circumstante speciale (dieta, înainte de culcare, etc.). În functie de greutate corporala si nevoi nutritionale, folositi 1-4 portii zilnic.

Informatii despre produs:
Marimea portiei: 1 masura (29 g) Nr. portii pe container: 25,8/79/138

Fiecare portie contine:

Calorii
Calorii din grasimi
Proteine
Carbohidrati
Grasimi
115
18
21,5 g
3 g
2 g

Ingrediente (aroma de ciocolata): Matricea proteinica Anabolic Whey (proteina din ser micro-ultrafiltrat concentrat, proteina din ser micro-ultrafiltrat izolat,izolat din proteine de ser prin schimb ionic, peptide din ser hidrolizat), cacao olandez, arome naturale si artificiale, aspartam*, guma xantan.
*PHENYLKETONURICS: Contine fenilalanina

Prezentare: 750 g, 2300 g , 4000 g Arome: ciocolata, vanilie