Scitec Nutrition
Betatec

Betatec

Sistem de transport de creatina si HMB

Betatec este un sistem de transport de creatina si HMB pentru combinarea sinergistica a efectelor. Folositi aceste doua suplimente cu adevarat anabolice combinate într-un produs pentru efect maxim si usurinta în administrare. Betatec reprezinta cea mai buna combinatie, demonstrata stiintific a celor doua suplimente populare folosite în culturism, fortifiat cu ingrediente cheie volumizoare ale celulelor. Fiecare doza simpla din Betatec contine 31 grame de dextroza, care creeaza vârful de inzulina necesar pentru valorificarea în cele mai bune conditii a creatinei si HMB-ului. Betatec de asemenea contine doi din cei mai abundenti aminoacizi liberi din tesutul muscular: glutamina si taurina. Cu ajutorul fosfatior este creat un mediu optim pentru cresterea masei musculare.

Mod de administrare: Mixeaza 1 portie cu 500 ml de apa. Consuma 2 portii zilnic, pentru cele mai bune rezultate ia 1 portie imediat dupa antrenament.

Ingrediente: Dextroza, creatina monohidrat pura, calciu ß-hidroxi ß-metilbutirat (HMB), L-glutamina, taurina, arome naturale si artificiale, disodium hidrogenat fosfat, magneziu hidrogenat fosfat, fosfat dihidrogenat de potasiu, acid citric, guma xantan, aspartam*
PHENYLKETONURICS: Contine fenilalanina

Accesibil:

Prezentare: 720 g, 18 portii
Arome: Pere

  Profil nutritional pe portie        
         
    Proteine 0 g   HMß 1,5 g  
    Carbohidrati 31 g   Glutamina 500 mg  
    Grasimi 0 g   Taurina 500 mg    
    Creatina monohidrat Creapure™ 5 g