Scitec Nutrition
Carni-FX

Carni-FX

Sistem efervescent de eliminare a grasimilor

Carni-FX este un produs high-tech efervescent pentru livrarea L-carnitinei, un sistem care maximizeaza absorptia de carnitina. Carni-FX un arzator de grasimi si formula de cresterea performantei este înbunatatita cu acetil-L-carnitina. L-carnitina este substanta similara aminoacizilor sigura si eficienta care joaca un rol crucial în descompunerea grasimilor si productia energiei în corpul uman. L-carnitina este absolut necesara pentru a forma un sistem de transport a acizilor grasi în mitocondriul celular pentru a fi arse. L-carnitina este benefica pentru eliminarea grasimilor, metabolismul cardio-vascular, exercitii de performanta, si recuperare.
ALC, prescurtare pentru acetil-L-carnitina, este esterul acetilat al L-carnitinei. În forma sa acetilata poate trece usor prin bariera sânge-creier si initiaza o cascada de cresteri în concentratia neurotransmitatorilor ca dopamina, acetilcolina, si previne o scadere în nivelul testosteronului dupa exercitii. ALC creeaza stare de vigilenta, înbunatateste functionarea creierului si a memoriei. Este de asemenea anti-catabolic.

Date produs:
Marimea portiei 1 pachet (8 g)
Nr. portii per container 20
Proteine
Carbohidrati
Total grasimi
L-carnitine
acetil-L-carnitina
0 g
0 g
0 g
1500 mg
500 mg

Mod de administrare: Consumati 1-2 portii de Carni-FX pe zi în 200 ml apa (7 fl. oz) cu 60 minute înaintea antrenamentului si înaintea meselor pe stomacul gol.

Aroma: ananas

Prezentare: 20 pachete