Scitec Nutrition
Cell Max

Cell Max

Formula anabolica special proiectata de supliment nutritiv, cel mai bun de pe piata!

Cell Max este asemanator cu MyoMax™ cu o compozitie putin diferita. Contine HMB si o mixtura sinergistica de diferite surse de proteine. De asemenea, nu numai contine proteine si carbohidrati în proportii recomandate, dar de asemenea contine toate substantele efective si populare pe care Dvs. altfel ar trebui sa le cumparati separat. Pprodusul nostru contine doze destul de mari din fiecare ingredient asa ca administrarea a 1-2 portii zilnic va fi cu adevarat efectiva si va produce cresteri incredibile, cum au fost demonstrate în testele efectuate.

Mod de administrare: Amesteca 3 masuri de Cell Max cu 450-500 ml de lapte sau apa. Folositi Cell Max în functie de necesarul Dvs. de proteine si în functie de greutatea corporala. Ceel mai indicat timp a se folosi Cell Max este pe stomacul gol imediat dupa antrenament, dupa trezire sau în locul meselor daca este folosit pentru înlocuirea completa a alimentatiei.

Ingrediente: maltodextrina, dextroza, izolat din proteine de ser nedenaturati din ser microfiltrat, concentrat proteinic din ser ultrafiltrat, izolat din proteine din lapte, proteina din soia izolat, cacao olandez, creatina monohidrat, minerale Amestec: sodium clorid, dicalciu fosfat dihidrat, di-fosfat de potasiu, potasiu cloride, magneziu oxid, zinc oxid, fier (redus), sulfat de cupru, sodiu selenita, mangan, sulfat (monohidrat), potasiu iodid, clorid de crom, sodiummolybdate dihidrat, amestec de vitamine (acid ascorbic, dl-alfa tocoferol acetat, hidroclorida de thiamina, riboflavina, acid nicotinamidic, piridoxina nitrat, acid folic, cianocobalamina, biotina, pantotenat de calciu), peptide L-isoleucina, L-glutamina pura , HMB, L-arginina, taurina, L-leucina, L-valina, arome naturale si artificiale, acid alfa lipoic, Aminogena®, aspartam*.

* Phenylketonurics: Contine
fenilanilina

Informatii despre o portie:
Marimea portiei: 3 masuri (125 g)

Accesibil:
Prezentare: 1250 g, 10 portii
Arome: ciocolata, vanilie, zmeura, mere cu scortisoare, banane, Cappuccino
  Profil nutritional pe portie
     
     
  Proteine
30 g
..... Creatina monohidrat Creapure™
5 g
 
  carbohidrati
70 g
  arginina
2 g
 
  Grasimi
1,5 g
  HMB
1,5 g
 
  BCAA-uri
8,5 g
  acid lipoic
200 mg
 
  Glutamina
7,5 g
  Aminogena®
100 mg