Scitec Nutrition

Createc - Scitec Nutrition™Createc

Este probat faptul, ca transport de creatina în celulele musculare, la fel ca si în cazul tuturor aminoacizilor si derivatiilor acestora, este facilitata de inzulina. Cresterea nivelului inzulinei prin consumarea carbohidratilor este cea mai buna cale de creastere a eficacitatii creatinei. Createc combina creatina cu cantitatea si tipul potrivit de carbohidrati.

O eficacitate crescuta cu procentajul deosebit de 160% este obtinuta folosind Createc comparat cu folosirea creatinei simple. 

Mod de administrare: În faza de încarcare sunt recomandate zilnic 3-6 portii, în functie de greutatea corporala dizolvati în 13 oz. de apa. Amestecând 1-2 portii de Createc cu creatina monohidrat pudra este o metoda efectiva si mai economica de încarcare. De examplu, daca aveti nevoie 25 grame de creatina pentru faza de încarcare Dvs. puteti acumula aceasta cantitate din 2 X 5g de Creatina Monohidrat pudra si 3 portii de Createc. 

În faza mentenantei Folositi 1-3 portii de Createc, în functie de greutatea corporala, înainte micul dejun, între mese si dupa antrenament.

Accesibil:

Prezentare: 800 g, 20 portii
Arome: piersici, lamâie

 
Profil nutritional pe portie
       
.......      
  Proteine 0 g   creatina monohidrat Creapure™   5 g  
  Carbohidrati 32 g   Taurina   1 g  
  Grasimi 0 g