Scitec Nutrition
Protein Delite™

Protein Delite™

Shake-ul de proteine cu fructe adevarate având cel mai bun gust din lume!

Societatea moderna a creat o situatie în care noi avem mai putin timp pentru exercitii si în acelasi timp, nivelul stressului cotidian a crescut considerabil. Unul din primele lucruri pe care noi le compromitem din lipsa de timp si stressul crescut, este sanatatea noastra. Obiceiurile noastre de alimentare s-au deteriorat. Nu este o minune ca mai multi si mai multi devin obezi, care la rândul sau cauzeaza tensiune arteriala ridicata, boli ai inimii si infarct. În ciuda acestora, ultimul lucru la care vrem sa renuntam este mâncarea delicioasa, în special dulciurile!
Scitec Nutrition® este mândru sa va ofere cele mai bune gustoase, sanatoase shakeuri de proteina. În timpul dietei, dvs. puteti sa aveti acces la cele mai delicioase, aromate (de-ti lasa gura apa) mâncaruri "interzise" - dulciuri! Protein Delite™ va satisface apetitul Dvs. pentru dulciuri fara a duce la obezitate, depuneri de grasimi, permitându-va sa va mentineti sanatatea si silueta. Fiecare aroma de Protein Delite™ contine bucati de fructe adevarate sau de ciocolata. Proteina sursa este o combinatie de proteine de emisie lenta si rapida de cea mai înalta calitate, capabil sa dea necesarul nutritional pentru muschii dvs. Complexul de enzime patentat Aminogen® ajuta perfect digestia si absorptia.

Mod de administrare: Amesteca 1-1,5 masuri (20-30 g) cu 200-300 ml de lapte degresat sau apa. Consumati 1-2 portii pe zi, dupa antrenament si/sau ca o masa de seara.

Informatii despre produs:
Marimea portiei:
Barbati: 1,5 masuri (30 g)
Femei: 1 masura (20 g)
Nr. portii pe container: 16,6/33/133 25/50/200 portii

Fiecare portie contine:
 
Barbati
Femei
Calorii
Calorii din grasimi
Proteine
Carbohidrati
Grasimi
Aminogena
112
6
19,5 g
6,8 g
0,75 g
100 mg
75
4
13 g
4,5 g
0,5 g
66 mg

Ingrediente: (capsuni, ciocolata alba): ProDelite™ bazat pe o solutie proprietara de matrice proteinica (concentrat proteinic din ser, calciu caseinate, concentrat din proteine din lapte), contine bucati de capsuni deshidratati, maltodextrina, ciocolata alba (aroma), capsuni (aroma), guma guar, guma xantan, aspartam, capsuni (culoare).

Prezentare: 500 g, 1000 g (numai în varianta cu ciocolata de lapte, capsuni, ciocolata alba si ananas cu vanilie), 4000 g (numai în varianta ciocolata de lapte )

Arome: ciocolata de lapte cu bucati de ciocolata, capsuni, ciocolata alba cu bucati de capsuni, zmeura iaurt cu bucati de zmeura , ananas si vanilie cu bucati de ananas, vanilie fructe de padure cu amestecuri de bucati de fructe.