Scitec Nutrition

Effergin™Effergin™

Effergin™ este o nutraceutical compozitie continând supra-psihologic cantitati de arginina, a generatorul natural al oxidului nitric în a special, efervescent sistem de livrare. Unul din cele mai remarkable scientific surprises din biochemistry în 20th secol este descoperirea oxidului nitric (nu), un gaz neorganic ca usor travels din celula sa celula si regleaza multe functii fiziologice vitale din corpul uman. arginina este cunoscut sa get poorly absorbit, si trebuie sa fie stabilizat când este folosit în combinatie cu cu alte componente. Effergin™ contine a large doza de stabilizat, highly bio-accessibile arginina si allows an înbunatatit cellular emisia de oxid nitric dupa dozaj bucal. The beneficii Effergin™ poate avea sunt twofold. Efectele generale asupra sanatatii includ: 

atleti beneficiaza de pe urma the înbunatatirea fizic capacitatea de a face exercitii si crescut sânge proces. mai multe nutritional va atinge muschii antrenati si the oboseala prin-produse va fi flushed afara faster si mai multe eficient rezultând în mai buna recuperare si mai multe câstiguri. Effergin™ creste viteza de vindecare a micro-ruperilor ale tesutului muscular si are un impact pozitiv asupra nivelului de inzulina si eficienta acestuia. Noile cercetari arata ca oxidul nitric poate chiar sa cauzeze aparitia unor noi unitati contractive la capetele fibrelor musculare.

produs protejat prin patent international!

Mod de administrare: Turnati continutul unui pachet într-un pahar si adaugati 250 ml. de apa rece ca sa obtineti o bautura cu gust deosebit în câteva secunde. Nu este necesara amestecarea, efervescenta amesteca solutia în mod activ. Consumati 1-2 portii zilnic înainte si dupa exercitii sau dupa cum este indicat de catre medicul dvs. A nu se înghiti pudra nedizolvata.

Accesibil:

Prezentare: 20 pachete de o portie
Arome: Portocale 

 
Profil nutritional pe portie
         
         
    Proteine 0 g   Grasimi 0 g  
    Carbohidrati 0 g   arginina 5000 mg