Scitec Nutrition
HCA-Chitosan

HCA-Chitosan

Arzator de grasimi ne-stimulant si produs de control al greutatii

HCA-Chitosan, pe care unii o numesc magnet de grasimi, este unul din cele mai utilizate si cele mai eficiente produse de control al grasimii pe lânga HCA. Chitosan este fibra glicoproteinica extrasa din crabi si crustacee. Chitosan trece prin un proces de deacetilare în timp în care grupe de acetil sunt eliminati în mod chimic ca sa creasca activitata chitosanului facându-l mai solubil. Chitosan este un sistem fenomenal de fibre de retinere a grasimii capabil sa retinp lipidele în stomac înainte ca acestea sa intre în circulatia sanguina prin sistemul digestiv.

Sa spunem mai simplu, extrage acizii grasi în exces ca un magnet, previne absorbtia lor si dupa aceea ajuta eliminarea acestora din corp.

Mod de administrare: 2x2-4 capsule zilnic, depinzând de greutatea corporala, cu 30 minute înaintea meselor principale. Ca sa preveniti orice tip de deficienta nutritionala se va completa consumul cu alti suplimenti (vitamine, minerale sau alte medicatii asemanatoare) dimineata când chitosan nu este folosit.

Accesibil:

Prezentare: 100 capsule, 50 portii

  Profil nutritional pe portie            
           
    Chitosan  150 mg