Scitec Nutrition

Isolean™

Isolean™ este o înalt-proteina supliment alimentar formula providing 52 grame de cross-proces izolat din proteine de ser microfiltrat ca the exclusive sursa de proteine facându-l cel mai înalt calitate MRP. Fiecare portie contine 26 grame de complex carbohidrati. Aceasta 2:1 proteina sa carbohidrati ratia este gaining popularity ca the ideal choice pentru MRPs. Isolean™ este fortifiat cu glutamina, si proteina enzime matrice Aminogena®. Vition™, patentat minerale formula de suport si vitamine esentiale sunt adaugat. Isolean™ are virtually nu grasime sau lactoza.

CFM® este un avansat proces ca foloseste a high-tech ceramic filtru sa carefully izolat proteina din grasime, lactoza, si damaged ser. prin folosind acest proces, cel mai pur, cel mai natural, fara grasimi proteine din ser nedenaturate este produs. CFM®izolat este cel mai bioavailable proteina since Este nedenaturati, highly solubil si digestibil. CFM® este o complet proteina continând toate aminoacizi esentiali si boasting cel mai înalt concentrations din aminoacizi cu lant ramificat gasit în natura (15g pe portie). BCAA-uri sunt an important sursa de energie în timpul exercitiilor si play un rol crucial în sinteza proteinelor. Isolean™ da a spectru complet de proteine peptide, microfractii ca are unic functionalitate. aceste peptide din ser sunt metoda preferata pentru corpul uman sa absorb si utilize muschi-building nitrogen. The diferent masa moleculara microfractii, incluzând cantitati mari din GMPs (glycomacropeptides) ca sunt lipseste din ioni-exchanged izolate din ser, ofera numerous pozitiva biologic beneficii, ca sistem imunitar suport.

Isolean™ contine Aminogena®, patentat matrice proteinica enyimele care ajuta asimilarea prin eliberând BCAA-uri din whole proteine si creând peptide proteinice. Glutamina joaca un principal rolul în proteina metabolism, volumizor al celulelor si anti catabolism. 2,5g de glutamina este adaugat sa fortify the amino profil din Isolean™, ducând la cresterea it Pâna la 14 grame pe portie.

Vition™ este o patentat minerale formula de suport. Zincul, magneziu, potasiu si ionii de fosfat sunt intracelular elements ca necesita ATP energie sa fie transportate în celula. în an ATP stadiu surmenat ca antrenament, dieting sau pe durata bolilor the ioni pumps nu sunt capabile sa lucru si transport aceste vital ioni eficient.The lipsa din lor recomandat intracelular concentratia conduce la compromisa ATP generatie prin celulele thus un cerc vicios al catabolism celular se poate întâmpla. Vition™ înbunatateste echilibrul energetic al celulei si sanatate celulara prin breaking acest cerc.

 

Isolean™ se amesteca instantaneu pentru al Dvs. convenience si datorita puritatii sale si perfect digestibilitate nu aveti nevoie sa worry despre disconfort stomacal asociat cu alt MRPs.

Mod de administrare: Amestec 3 masuri în 14 oz. de apa sau lapte. Folositi Isolean™ dupa antrenament, dupa trezire sau oricând este nevoie a satisface al Dvs. zilnic nutritiv necesita.

Accesibil:
Prezentare: 920 g - 2,03 lbs, 10 portii
Arome: ciocolata dubla olandeza,, vanilie franceza Delight, mere cu scortisoare
  Profil nutritional pe portie
         
     
  Proteine 52 g ..... Vition™ 1,5 g  
  Carbohidrati 26 g   Taurina 1 g  
  Grasimi 1 g   Aminogena® 100 mg  
  BCAA-uri (isoleucina, leucina, valina) 15 g        
  Glutamina 14 g        
  Proteine microfractii compozitie
           
     
  b-lactoglobulina 49 %   Immunoglobulins,
Bovine Serum Albumin
6 %    
  a-lactalbumina 25 %   lactoferina, Lactoperoxidase,
Lysozyme si fractii minore
1 %    
  Glycomacropeptides (GMPs) 19 %