Scitec Nutrition

IsoproIsopro

SUPRO® brand izolat soia gasit în ISOPRO este o de calitate superioara proteina, supplying toate aminoacizi esentiali în concentratia sa în mod efectiv meet the requirements din humans peste the age din 2-ani-old, si comparabil în proteina calitate sa lapte, carne si oua. Majoritatea din clinice Cercetare surrounding the sanatate beneficii din proteina din soia are folosite SUPRO®. sa face SUPRO®, proteina component din soybean este carefully processed sa retain its întâlniti în mod natural isoflavones. SUPRO® este o minim din 90% proteina on a greutate în substanta uscata basis, lactoza-liber, carbohidrati-liber si virtually fara grasimi. People sub conditional stress, such ca atleti si people cu un stil de viata activ, va beneficia din aminoacizi cu lant ramificat si alt important aminos în ISOPRO. The aminoacizi ca face sus asa numitul 'critic Cluster' include the aminoacizi cu lant ramificat leucina, isoleucina si valina de asemenea ca glutamina si arginina. glutamina si arginina sunt considered esential în timpul stresului metabolic. Glutamina este primary carrier din nitrogen sa skeletal muschii si alt tissues. It boosts sinteza proteinelor, ajuta buffer lactic acid buildup ca occurs în timpul exercising. It de asemenea reduces central sistemul nervos oboseala. câteva Studiile au aratat ca arginina joaca un cheie rolul în stimulating the emisia din anabolica hormones ca promote muschi formation. Este de asemenea a precursor sa oxid nitric, care promotes sanatos vase sanguine. ISOPRO are 36,2% din "critic Cluster" de aminoacizi. ISOPRO are a concentratie mai mare a acestora aminoacizi ca comparat sa ser, casein, oua proteine albe si din carne rosie. However, nu toate produse ca contin proteina din soia da cantitatea similara de proteine. Nor does toate proteina din soia contin isoflavones si alt bioactive componente, the întâlniti în mod natural phyto (plant) chemicals ca studii show sunt cheie sa the sanatate beneficii. În studii de caz cu atleti the urmator rezultate au fost observate: 

25 grame de proteina din soia pe zi, ca part din a dieta sarac în grasimi saturate si cholesterol, poate reduce riscul din boala al inimii. A portii de ISOPRO da 20 grame de izolat proteina din soia.

Mod de administrare:Amestec 1 masura din ISOPRO cu al Dvs. bautura preferata. Folositi according sa al Dvs. proteina necesita în functie de al Dvs. gol masa corporala si al Dvs. dieta.

Accesibil:

Prezentare: 1362 g - 3 lbs, 52 portii 
Arome: ciocolata, vanilie, capsuni

 
Profil nutritional pe portie
 
   
    Proteine  20 g  
  Grasimi 1 g  
    Carbohidrati  0 g