Scitec Nutrition
Isotec

Isotec

Isotonic energie & lichid înlocuitor bautura

ambele intensiva greutate antrenament si enduranta exercitii quickly extenueaza a corpului energie înmagazineaza, si lead sa apa si electrolyte pierdere. Hot si humid environments viitoare înrautateste acest scenariu ca rezultate în a sudden si significant scadere de performanta. De aceea, este un din paramount importanta pentru those interested în performing at lor cel mai bun si dezvoltând lor physiques sa the Max sa continually reîncarcarea toate pierdut vital substrates. However, it takes a bine-thought afara formula sa solve problemele prezentate prin the fapt ca este folosite în timpul exercitiilor. nu iso-osmotic solutii lead sa gastric distress si inferior intestinal absorptia din energie-bogat carbohidrati si lichid. The Isotec formula este isotonic meaning ca saturatia din solutie este egal sa ca din uman sânge so poate va fi absorbit usor prin corpul.
Isotec da a tri-carb sursa ca guarantees sustained emisia din energie, si replenishes ambele glicogena din muschi si din ficat înmagazineaza. The electrolytes reîncarcarea the cantitate pierdut cu sweat, si înbunatateste lichid absorbtie si retention. Drinking an gheata-rece Isotec bautura primes Dvs. sa perform at al Dvs. cel mai bun si finish antrenament on a înalt prin cooling corpul si replenishing toate pierdut nutritional.

Mod de administrare: Adaugati 3/4 masura sau 2 tablespoons (33 grame) din Isotec sa 16 oz. (500 ml) apa rece si shake. Folositi it în timpul exercitiilor sa reîncarcarea energie, lichid si electrolytes. Isotec poate de asemenea be utilized 30-60 minute înainte de activitate sa dea pre-antrenament carb- si lichid-încarcare, sau post-antrenament pentru a reface muschii si glicogen din ficat înmagazineaza.

Informatii despre produs:
Marimea portiei: 3/4 masura sau 2 tablespoons (33 g)
Nr. portii pe container: 30

Fiecare portie contine:
Calorii
Calorii din grasimi
Proteine
Carbohidrati
Grasimi
Potasiu
Magneziu
Phosphorus
120
0
0 g
30 g
0 g
201 mg
91 mg
445 mg

Ingrediente: (portocale aroma): maltodextrina (DE12), dextroza, fructoza, disodiu fosfat, fosfat dihidrogenat de potasiu, fosfat hidrogenat de magneziu, portocale aroma, acid citric, aspartam*, guma xantan, portocale culoare.

*PHENYLKETONURICS: Contine fenilalanina

Prezentare: 1000 g

Arome: lamâi gheata ceai, portocale