Scitec Nutrition

Mass

The Mass greutate gainers sunt primul membrii din Scitec™ sarac-calorie, gol-gainer line. recomandat pentru beginner si intermediar nivel atleti ca usor de digerat suplimenti alimentari pentru înbunatatit performanta si câstiguri. masa si Mass 20 20 contin the proprietar proteina mixtura Promax, a demonstrat stiintific combinatie de concentrat proteinic din ser si izolat proteinic din faina. în timp de proteinele din ser au already probat its superiority printre culturism proteine, faina este gonsiderata a relatively o sursa noua de proteine. What este so mare despre proteina de faina este ca glutamina face sus 40 procent din its total profil de amino-acizi facându-l unic printre surse de proteina. masa si Mass 20 20 contin the combinatie de rapid- si lent-emisia carbohidrati în corect proportions. Fiecare portie este loaded cu vitamine esentiale si minerale.

Mod de administrare: Este cel mai bun sa aiba o portie printre 30 minute dupa antrenament. That's când muschii necesita sa replace proteine si load sus cu carbohidrati furnizori de energie.

Alt portie este recomandat cu o ora dinainte somn, since corpul uman necesita un surplus de nutrienti sa minimizeaza pierderea de greutate în timpul noptii. de asemenea, bea un shake între mese de fiecare data când there este un crescut necesita pentru Calorii.

Accesibil:

Prezentare: 2270 g/45 portii,
4550 g/91 portii
Arome: ciocolata, vanilie, capsuni

 

 
Profil nutritional pe portie
 
   
    Mass      
    Proteine 4 g    
    Carbohidrati 44 g    
    Grasimi 0,5 g