Scitec Nutrition
Mass 20

Mass 20

muschi gainer pentru masa si putere

The Mass series Volumizatori sunt recomandate pentru beginner si intermediar nivel atleti ca usor de digerat suplimenti alimentari pentru înbunatatit performanta si câstiguri. Mass 20 20 contine the proprietar proteina mixtura Promax, a demonstrat stiintific combinatie de concentrat proteinic din ser si izolat proteinic din faina. în timp de proteinele din ser au already probat its superiority printre culturism proteine, faina este gonsiderata a relatively o sursa noua de proteine. What este so mare despre proteina de faina este ca glutamina face sus 40 procent din its total profil de amino-acizi facându-l unic printre surse de proteina. Mass 20 20 contine the combinatie de rapid- si lent-released carbohidrati în corect proportions. Fiecare portie este loaded cu vitamine esentiale, minerale si 20% proteina si creatina de asemenea. Fiecare 50 grame portii de Mass 20 20 da 50% din Doza Zilnica Recomandata (RDA) de vitamine si are nu adaugat sucrose sau fructoza.

Mod de administrare: Amestec 50 grame de Mass 20 20 cu apa, juice sau lapte. bautura 1 sa 2 portii zilnic. Este cel mai bun sa aiba o portie printre 30 minute dupa antrenament.

Ingrediente (aroma de ciocolata): Dextroza, concentrat proteinic din ser ultrafiltrat continând lactalbumina, lactoglobulina, lactoferina si proteina immunoglobulinara fractiuni, hidrolizat de proteina din faina, maltodextrina, cacao olandez, arome naturale si artificiale, creatina monohidrat pura, amestec de vitamine (acid ascorbic, dl-alfa tocoferol acetat, hidroclorida de thiamina, riboflavina, acid nicotinamidic, pyridoxin nitrat, acid folic, cianocobalamina, biotina, pantotenat de calciu). guma xantan, aspartam*

*PHENYLKETONURICS: Contine fenilalanina

Prezentare: 1750 g/35 portii,
4086 g/82 portii
Arome: ciocolata, vanilie, capsuni

  Profil nutritional pe portie
       
    Proteine 10 g  
    Carbohidrati 37 g  
    Grasimi 0,5 g  
    Creatina monohidrat creapure™ 500 mg