Scitec Nutrition
MyoMax® Gain

MyoMax® Gain

înalt-proteina muschii si performanta enhancer

MyoMax® Gain a fost dezvoltat pentru active people cine necesita mai multi nutrienti sa suport lor larger masa musculara sau nivel mai mare din activitate. MyoMax® Gain este complet si instant nutritie pentru muschii Dvs. It contine creatina, înalt cantitatea de calitate proteina si are o valoare energetica mai mare. The procesul de accumulating masa musculara si performing at al Dvs. cel mai bun necesita ambele proteine si carbohidrati. ei are egal importanta sa dea fuel si elemente constructive pentru recuperare si noul tesut muscular sinteza. Proteina ratia de MyoMax® Gain se potriveste cu necesarul macronutritial din cel mai regim dietetic, corpul tipuri si metabolismul celor mai multi atleti. Proteina este derivat ân mod exclusiv din de cea mai buna calitate concentrat proteinic din ser ultrafiltrat si CFM® izolat din proteine de ser ambele delivering toate microfractii de proteina. patentat Aminogena® enzime complex este responsabil pentru absorbtia maxima de proteine si folosirea. Creatina este cel mai efectiv ne-caloric supliment ever. It da energie celulara pentru contractiile musculare si boosts volumul celular. MyoMax® Gain este fortifiat cu Z-Max, patentat zinc-formula de recuperare de magneziu. It ajuta la reface sanatos electrolyte echilibrul si energia celulara dupa rigorous exercitii. Fiecare 4 masura portii de MyoMax® Gain da 50% din Doza Zilnica Recomandata (RDA) de vitamine.

Mod de administrare: Amestec 3-4 masuri cu 10-15 oz. din al Dvs. bautura preferata. bazat pe chart pe eticheta, find afara cum multe masuri aveti nevoie pe portie. Folositi 1-3 portii pe zi. pentru cele mai bune rezultate, bautura o portie printre 30 minute dupa completing al Dvs. antrenament si primul thing dimineata. Puteti de asemenea utilizeaza câteva mai mic portii spread afara throughout ziua.

Informatii despre produs:
Marimea portiei: 4 masuri (135 g) sau 3 masuri (92 g)
Nr. portii pe container: 12/18

Fiecare portie contine:: 135 g 92 g portie
 
Barbati
Femei
Calorii
Calorii din grasimi
Proteine
Carbohidrati
Grasimi
Creatina monohidrat
Glutamina
Taurina
Z-MAX
Aminogena®
BCAAs
(isoleucina, leucina, valina)
490
40
52 g
60 g
5 g
4000 mg
9000 mg
800 mg
760 mg
150 mg
13000 mg
330
30
35 g
40 g
3 g
2725 mg
6000 mg
545 mg
518 mg
150 mg
8666 mg

Ingrediente: Proteine din ser matrice: concentrat proteinic din ser ultrafiltrat, cross-proces izolat din proteine de ser microfiltrat ambele continând microfractii, maltodextrina, cacao olandez, creatina monohidrat, taurina, Z-Max (aspartat de zinc, magneziu aspartat, fosfat de potasiu, fosfat de dipotasiu), arome naturale si artificiale, aspartam*, amestec de vitamine (palmitate, colecalciferol, dl-alfa tocoferil acetat, acid ascorbic, tiamina monotitrat, riboflavina, niacinamida, d-calciu pantotenat, piridoxina hidroclorid, cianocobalamina, acid folic, biotina), Aminogena®.
*PHENYLKETONURICS: Contine fenilalanina

Prezentare: 1635 g

Arome: vanilie franceza, ciocolata olandeza dubla