Scitec Nutrition
Pump-FX

Pump-FX

Super efficient, zahar liber creatina efervescenta sistem de transport

Pump Sport FX este evolution din extrem popular creatina efervescenta Pump Sport. Pump Sport FX acum are dubla the creatina - 5 grame pe portie! Considering ca al nostru high-tech efervescent livrare tehnologia maximizeaza procesul absorbtiei, al nostru 5 grame doza de creatina equals 10 grame de pudre simple! Aceasta este cum Pump Sport FX este adevarat a doza dubla si dubla-forta formula.
Cu al Scitec creatina efervescenta toate posibil efectele secundare sunt eliminate si practically 100% absorptia este realizat. Pump Sport FX pre-digera creatina monohidrat outside corpul creând creatina libera ca se dizolva si se absoarbe complet. de asemenea, al nostru formula changes stomacul pH so ca stomacul este "tricked" sa îsi descarca continutul în intestinul subtire porneste the actual procesul absorbtiei rapid. De când the rata din absorptia este maximal, dozajul cerut de creatina este signifiant redus comparat sa toate previously cunoscut formule.

Mod de administrare: Turnati continutul din 1 pachetel într-un pahar si adauga 400 ml (14 fl. oz.) apa rece sa obtineti o bautura cu gust deosebit în câteva secunde. A nu se înghiti pudra nedizolvata!
Când este suplimentat cu creatina, prima saptamâna este folosit pentru realizeaza maximal muschi saturatie, acest faza este denumit încarcare. În primele sapte zile, în functie de greutatea corporala a dvs. folositi urmatorul numar de portii:
Pâna la 155 lbs (70 kg) 2 portii
155-220 lbs (70-100 kg) 3 portii
peste 220 lbs (100 kg) 4 portii
dupa o saptamâna din încarcare nivel de creatina mentenanta necesita numai despre jumatate din previous portii:
Pâna la 200 lbs (90 kg) 1 portie
peste 200 lbs (90 kg) 2 portii

Date produs
Marimea portiei 1 pachet (13 g)
Nr. portii per container 30
Proteine
Carbohidrati
Total grasimi
Creatina monohidrat
0 g
0 g
0 g
4000 mg

cel mai bun ori a se folosi Pump Sport FX ar fi în ordinea importantei: imediat dupa antrenament, dupa trezire pe stomacul gol, si 10 minute înainte bogat în carbohidrati mese. Întotdeauna bautura Pump Sport FX prin itself primul atunci preferabil consumati alimente bogate în carbohidrati dupa o câteva din minute sa dirijeze creatina absorbita din circulatia sanguina în muschii Dvs. A nu se consuma Pump Sport FX îmediat dupa mese.

Aroma: lamâi

Prezentare: 30 pachete