Scitec Nutrition
Pump-SD

Pump-SD

Energizing creatina efervescenta super-bautura

Pump™ Superdrink, besides continând creatina, este turbo-charged cu energizanti ca Cafeina, L-carnitine si taurina. pentru ca din extra stimulatory ingrediente Pump™ Superdrink nu este recomandat pentru creatina încarcare faza.

Mod de administrare: Turnati continutul din 1 pachetel într-un pahar si adauga 300 ml (10 fl. oz.) apa rece sa obtineti o bautura cu gust deosebit în câteva secunde. A nu se înghiti pudra nedizolvata si A nu se exceed 4 portii pe zi!
ca an energizant Folositi 1-2 portii de Pump Superdrink SD 30 minute înainte de orice activitate Dvs. poate ca sa perform mai buna at: dancing, studying, scoala exam, business meeting, etc.

Când este suplimentat cu Pump Superdrink SD pentru fitness scopuri Folositi 1-2 portii pe zi în functie de greutatea Dvs. A nu se folosi pentru creatina încarcare scopuri. cel mai bun ori a se folosi Pump Superdrink SD ar fi în ordinea importantei: imediat dupa antrenament, dupa trezire pe stomacul gol, si 30 minute înaintea antrenamentului pentru a realiza a tremendous Pump si putere creste în muschii antrenati.
Întotdeauna bautura Pump Superdrink SD prin itself primul atunci preferabil consumati alimente bogate în carbohidrati dupa câteva minute sa dirijeze creatina absorbita din circulatia sanguina în muschii Dvs. A nu se consuma Pump Superdrink SD îmediat dupa mese.

Accesibil:

Prezentare: 20, 40 singur portie pachete
Arome: portocale rosii

 
Profil nutritional pe portie
       
         
    Proteine 0 g   Taurina 1 g  
    Carbohidrati 0 g   L-Carnitina 100 mg  
    Grasimi 0 g   Cafeina 49 mg    
    Creatina monohidrat creapure™ 2 g