Scitec Nutrition

Pump™ Pump™

uniform cu rezultatele sale impresionante a simplu creatina pudra formula luat pe cale bucala nu este close sa its limita eficientei. It nu se va dizolva complet în apa si este absorbit slowly leading sa lipsa din rezultate în a câteva ne-responders si it poate cauza disconfort stomacal în anumiti indivizi. Now, cu Pump™ creatina efervescenta toate posibil efectele secundare sunt eliminate si practically 100% absorptia este realizat. The Pump™ creatina efervescenta este o 4th generatie special livrare formula ca practically pre-digera creatina monohidrat outside corpul creând creatina libera. It se dizolva si se absoarbe complet, si manipuleaza nivelul PH-ului din solutie so ca stomacul este tricked sa îsi descarca continutul în intestinul subtire porneste procesul absorbtiei rapid. De când the rata din absorptia este maximal dozajul cerut este signifiant redus comparat sa toate previously cunoscut formule. în university studii creatina efervescenta este gasit sa fie approximately trei ori ca efectiv în cresterea performantei anaerobice ca creatina monohidrat pudra singur! Scitec Nutrition™ foloseste patentat German SKW Creatina monohidrat Creapure™ ca este nu numai testat pentru creatina continut, dar pentru impuritati de asemenea. Accept numai Creapure™ ca sursa sigura de creatina suplimentarea ! 

Mod de administrare: ca o supliment dietetic pour the contents din 1-2 folie pouches într- un pahar primul atunci Adaugati 8-16 ounces din apa rece sa obtineti o bautura cu gust deosebit în câteva secunde. Nu este necesar amestecarea, efervescenta amesteca solutia în mod activ. A nu se înghiti pudra nedizolvata.

Când este suplimentat cu Pump™ prima saptamâna este folosit pentru realizeaza saturatia maxima a creatinelor în muschi. 

    Creatina încarcare 
Pâna la 160 lbs 2 portii
160-200 lbs 2-3 portii
peste 200 lbs 3-4 portii 

Creatina mentenanta
Pâna la 160 lbs 1 portii
160-200 lbs 1-2 portii
peste 200 lbs 2 portii 

În ordinea importantei, cel mai bun ori a se folosi Pump™ ar fi imediat dupa antrenament, dupa trezire pe stomacul gol si 30 minute înaintea antrenamentului pentru a realiza a tremendous Pump si putere creste în muschii antrenati. Întotdeauna bautura Pump™ prin itself primul atunci de preferat bautura a simplu carbohidrati (dextroza) bazat bautura dupa o în câteva minute sa dirijeze creatina absorbita din circulatia sanguina în muschii Dvs. A nu se consuma Pump™ îmediat dupa mese.

Accesibil:

Prezentare: 20, 40 singur portie pachete
Arome: Lamâi

  Profil nutritional pe portie        
       
    Proteine 0 g ...... Grasimi 0g  
    Carbohidrati 0 g   Creatina monohidrat Creapure  2,5g