Scitec Nutrition

Scipro™Scipro™

Scipro™ este un excellent ser de calitate matrice proteinica consisting din concentrat proteinic din ser ultrafiltrat si cross-proces izolat din proteine de ser microfiltrat (CFM® WPI), nu a mixtura din cheaper si mai mic calitate surse de proteina. Este fortifiat cu patentat proteina enzime matrice Aminogena®.

Scitec Nutrition™ foloseste a superior forma din concentrat proteinic din ser. este un produs cu an avansat proprietar proces de ultra-filtrare la temperaturi joase ca concentrati proteinele native din ser. It proprietati o varietate de nutritional si functional proprietati. It are un excellent nutritive valoare si are o echilibrat profil de amino-acizi cu cea mai înalta ratia de aminoacizi cu lant ramificat din toate proteina tipuri.

Scipro™ contine Aminogena®, patentat matrice proteinica enyimele care ajuta asimilarea prin eliberând BCAA-uri din whole proteine si creând peptide proteinice. Proteine din ser ajuta suport a corpului sistem imunitar, si are the abilitatea sa înbunatateste endogenous glutathione productie.

Glutathione este a corpului cel mai puternic întâlniti în mod natural anti-oxidant. 

Scipro™ este foarte sarac în lactoza si carbohidrati so Este de asemenea mare pentru dieting, si nu va cauza disconfort stomacal ca se poate asocia cu alte proteine. 

Scipro™ se amesteca instantaneu fara blender pentru al Dvs. convenience.

Mod de administrare: Amestecati 1 masura cu 300 ml. de lapte sau apa. bautura dupa antrenament, dupa trezire si oricând ca necesar pentru satisface al Dvs. necesarul zilnic de proteine.

Prezentare: 908 g - 2,0 lbs, 31 portii 
Arome: ciocolata dubla olandeza,, vanilie franceza Delight, zmeura crema

  Profil nutritional pe portie          
         
    Proteine 20 g   Grasimi 2,5 g    
    Carbohidrati 2 g   Aminogena® 100 mg