Scitec Nutrition

Trans-FX

Creatina efervescenta volumizoare de celule

Trans-FX high-tech creatina efervescenta transport formula este alternativa fara zahar sa populare powdered Trans-X. Some people nu tolereaza bine cantitati mari din simplu sugars, sau deliberately try sa ramâne away din them pentru physique enhancement scopuri. Now, Trans-FX are fara carbonati, dar delivers an amplu doza de creatina si câteva aminoacizi pentru efectul de volumizare celulara maxim. Considering ca al nostru high-tech efervescent livrare tehnologia maximizeaza procesul absorbtiei, al nostru 5 grame doza de creatina equals 10 grame de pudre simple!

Date produs
Marimea portiei 1 pachet (30 g)
Nr. portii per container 16
Proteine
Carbohidrati
Total grasimi
Creatina monohidrat
Glutamina
Taurina
Arginina
0 g
0 g
0 g
5000 mg
3000 mg
1000 mg
1000 mg

Mod de administrare: Turnati continutul din 1 pachetel într-un pahar si adauga 500 ml (17 fl. oz.) apa rece sa obtineti o bautura cu gust deosebit în câteva secunde. A nu se înghiti pudra nedizolvata!
Când este suplimentat cu creatina, prima saptamâna este folosit pentru realizeaza maximal muschi saturatie, acest faza este denumit încarcare. În primele sapte zile, în functie de greutatea corporala a dvs. folositi urmatorul numar de portii:
Pâna la 155 lbs (70 kg) 2 portii
155-220 lbs (70-100 kg) 3 portii
peste 220 lbs (100 kg) 4 portii
dupa o saptamâna din încarcare nivel de creatina mentenanta necesita numai despre jumatate din previous portii:
Pâna la 200 lbs (90 kg) 1 portie
peste 200 lbs (90 kg) 2 portii
cel mai bun ori a se folosi Trans-FX ar fi în ordinea importantei: imediat dupa antrenament, dupa trezire pe stomacul gol, si 10 minute înainte bogat în carbohidrati mese. Întotdeauna bautura Trans-FX prin itself primul atunci preferabil consumati alimente bogate în carbohidrati dupa câteva minute sa dirijeze creatina absorbita din circulatia sanguina în muschii Dvs. A nu se consuma Trans-FX îmediat dupa mese.

Aroma: portocale

Prezentare: 16 pachete