Scitec Nutrition
Trans-X™

Trans-X™

creatina si riboza powered celula volumizor sistem de transport

Trans-X™ este volumizorul celular al noului mileniu sistem de transport. It proprietati toate efectiv si popular volumizor al celulelor substante si ATP regenerating ingrediente combinat cu a al treilea generatie sistem de transport. Trans-X™ este cel mai bun anabolica supliment pentru fastest muschi putere si marime câstiguri. The puternic doza de 12 grame de creatina cu riboza va creea an unbeatable sinergistic efect ca este viitoare facilitated prin al nostru patentat Vition™ celula regenerating minerale formula de suport. An amplu cantitatea de glutamina, BCAA-uri si arginina este inclus sa face sure ca corpul este într-o stare anabolica si sistemul imunitar este properly supported. The 76 grame de dextroza este base pentru al treilea-generatie sistem de transport. când consuming it the inzulina raspuns va fi suficient de rapid si puternic so ca corpul poate utilizeaza la maximum toate important anabolica ingrediente în Trans-X™. Moreover, luat în momente determinate strategic, ca imediat dupa antrenament sau dupa trezire, the formula ajuta la maximally reload the exhausted muschi glicogen înmagazineaza. Ingredientul determinant din avansat sistem de transport este acid lipoic. este un the singur cel mai eficient inzulina mimicker substanta.

Mod de administrare: În faza de încarcare (primul cinci zile din Folositi) ia Trans-X™ doua ori pe zi dupa trezire si dupa antrenament. pentru mentenanta, Folositi o portie dupa antrenament, sau dupa trezire on ne-zile de antrenament. Trans-X™ contine serios cantitati mari din ingredienti activi, de aceea Folositi cel putin 0,9 litrii de apa sa diluati o portie completa, si ramâne bine hidratat toata ziua! jumatate-portii poate fi luat daca necesar.

Ingrediente (lamâi aroma): Dextroza, creatina monohidrat, d-riboza, glutamina, arginina, taurina, Z-Max (gluconat de magneziu, gluconat de zinc, fosfat de potasiu, fosfat de dipotasiu), acid lipoic, arome naturale si artificiale, riboflavina pentru culoare, acid citric.

Accesibil:

Prezentare: 1816 g - 4 lbs, 18 portii
Arome: portocale, lamâie

 
Profil nutritional pe portie
       
         
    Proteine 0 g   Glutamina 2,5 g  
    Carbohidrati 76 g   Taurina 1 g  
    Grasimi 0 g   Arginina 1 g    
    Creatina monohidrat creapure™ 12 g   Vition™ 370 mg    
    Riboza 2,2 g   acid lipoic 250 mg    
    BCAA-uri (isoleucina, leucina, valina) 2,5 g