Scitec Nutrition

Whey Best™Whey Best™

Whey Best™ este cel mai bioactive 100% Cross-proces microfiltrat, instant izolat din proteine de ser. It’s fortifiat cu glutamina si proteina enzime sistem Aminogena® facându-l cel mai înalt calitate proteina accessibile pentru pozitiva echilibrul de nitrogen si crestere. Whey Best™ are virtually nu grasime, lactoza sau carbohidrati. CFM® este un avansat proces ca foloseste a high-tech ceramic filtru sa carefully izolat the proteine din ser din the grasime, lactoza, denaturat si damaged ser. prin folosind acest proces, cel mai pur, cel mai natural, fara grasimi proteine din ser nedenaturate este produs. CFM® Whey Isolate este cel mai bioavailable proteina since Este nedenaturati, highly solubil si digestibil. CFM® este o complet proteina continând toate aminoacizi esentiali si boasting cel mai înalt concentrations din aminoacizi cu lant ramificat (BCAA-uri>24g/100g proteina) gasit în natura. BCAA-uri sunt cannibalized primul since ei sunt an important sursa de energie în timpul exercitiilor si play un rol crucial în sinteza proteinelor. 
Whey Best™ da a spectru complet de proteine peptide, microfractii ca are unic functionalitate. Ser peptizii sunt metoda preferata pentru corpul uman sa absorb si utilize muschi-building nitrogen. The diferent masa moleculara microfractii, incluzând cantitati mari din glycomacropeptides (GMPs) ca sunt lipseste din ioni-exchanged izolate din ser, ofera numerous pozitiva biologic beneficii incluzând sistem imunitar suport. 
Whey Best™ contine Aminogena®, patentat matrice proteinica enyimele care ajuta asimilarea prin eliberând BCAA-uri din whole proteine si creând peptide proteinice. 

de asemenea, glutamina este adaugat sa fortify the profil de amino-acizi de ser cel mai bun™. Glutamina este cel mai aminoacid abundent în muschi, making sus 60% din aminoacid pool. It joaca un principal rolul în proteina metabolism, volumizor al celulelor, si anti catabolism. 

Whey Best™ se amesteca usor cu o lingura pentru al Dvs. convenience si datorita puritatii sale si perfect digestibilitate nu aveti nevoie sa worry despre disconfort stomacal asociat cu alt proteine.

Mod de administrare: Amestecati 1 masura cu 300 ml. de lapte sau apa. Folositi Whey Best™ dupa antrenament, dupa trezire si oricând ca necesar pentru satisface al Dvs. necesarul zilnic de proteine. 

Accesibil:

Prezentare: 680 g - 1,5 lbs, 25 portii 
Arome: ciocolata dubla olandeza,
zmeura crema

 
Profil nutritional pe portie
Proteine microfractii compozitie    
......   ..    
  Proteine 20 g   a-lactalbumina 25 %    
  Carbohidrati 1 g   b-lactoglobulina 49 %    
  Grasimi 1 g   Glycomacropeptides 19 %    
  Glutamina 5 g   Immunoglobulins, 
Bovine Serum Albumin
6 %    
  BCAA-uri (isoleucina, leucina, valina) 5,8 g   lactoferina, Lactoperoxidase,
Lysozyme, alt
1 %    
  Aminogena® 100 mg