Scitec Nutrition

Volumass 10 10

The Volumass series represents the avansat Scitec gol-gainers primed pentru volumizarea celulelor. Proteina sursa în Volumass 10 10 este o tailor fabricat Ultra- si microfiltrat, enzime purified concentrat proteinic din ser bogat în lactoglobulina, lactalbumina, lactoferina si proteina immunoglobulinara microfractii. Volumass 20, dupa cum sugereaza numele, contine 20 procent proteina derivat din combinatia optima din above mentioned proteinele din ser, si hidrolizat de proteina din faina extrem bogat în glutamina. Fiecare din aceste produse contin 50 procent din recomandat zilnic doza de vitamine si combinatia corecta din alt volumizor al celulelor, suplimenti anabolici. Volumass 20 20 contine mai multe a acestora, din course. aceste celula-volumizor suplimenti anabolici include cel mai pur Creatina monohidrat Creapure™ , glutamina si taurina, cel mai abundent aminoacizi în tesutul muscular si fosfati. în Volumass 20, ramificat lant de amino-acizi (BCAA-uri) sunt adaugat, too.
.....
Mod de administrare: pentru cele mai bune rezultate ia 1-3 portii de Volumass 10 10 sau Volumass 20 20 zilnic, în special imediat dupa antrenament când corpul necesita proteine si carbohidrati cel mai.

    pentru încarcare, bautura 3 portii zilnic pentru 7 zile si atunci switch sa 1-2 portii zilnic pentru mentenanta urmator acest priority: bautura primul portie dupa antrenament, the secund un înainte de culcare si the al treilea una între mese.

Accesibil:
Prezentare: 2270 g/45 portii,
4550 g/91 portii
Arome: ciocolata, vanilie, capsuni 

  Profil nutritional pe portie
  Proteine 5 g  
  Carbohidrati  41 g  
  Grasimi 0,5 g  
  Creatina monohidrat Creapure 200 mg  
  Taurina  200 mg  
  Glutamina 100 mg