Scitec Nutrition
Volumass 35

Volumass 35

înalt-proteina gol-Mass Gainer si volumizor de celula formula

Volumass 35 35 este strongest membru din Volumass line. Este complet si instant nutritie pentru muschii Dvs. Volumass 35 35 a fost dezvoltat pentru atleti cine necesita mai multi nutrienti pentru ca din lor larger masa musculara sau nivel mai mare din activitate. Volumass 35 35 contine mai multe creatina (2,5g), mai înalt calitate si cantitatea de proteina si are o valoare energetica mai mare. În procesul din accumulating masa musculara ambele proteine si carbohidrati are egal importanta sa dea energie si elemente constructive pentru anabolica processes. The 35% proteina ratia de Volumass 35 35 se potriveste cu the macronutrienti ratia de cel mai regim dietetic, corpul tipuri si metabolismul celor mai multi atleti. Volumass 35 35 de aceea da a perfectly echilibrat masa prin itself si ca an integrated part din al unei zile întregi nutritiv doza. Proteina component este derivat din de calitate superioara concentrat proteinic din ser ultrafiltrat si cross-proces microfiltrat izolat ambele bogat în microfractii de proteina. Creatina este cel mai efectiv ne-caloric supliment ever.

Mod de administrare: Amesteca doua masuri (100 g) de Volumass 35 cu 500 ml de apa sau lapte degresat. pentru cele mai bune rezultate bautura it printre 30 minute dupa al Dvs. antrenament sau în locul meselor ca o supliment alimentar în forma de pudra (MRP).

Ingrediente (vanilie aroma): Proteine mixtura (concentrat proteinic din ser ultrafiltrat si cross-proces microfiltrat izolat ambele continând lactalbumina, lactoglobulina, lactoferina, immuno-globulina microfractii), maltodextrina, creatina monohidrat, dextroza, arome naturale si artificiale, taurina, disodiu fosfat hidrogenat, fosfat hidrogenat de magneziu, dihidrogenat potasic fosfat, aspartam*, amestec de vitamine (acid ascorbic, dl-alfa tocoferol acetat, hidroclorida de thiamina, riboflavina, acid nicotinamidic, piridoxina nitrat, acid folic, cianocobalamina, biotina, pantotenat de calciu), Acesulfame K.
*PHENYLKETONURICS: Contine fenilalanina

Accesibil:

Prezentare: 1200 g - 2,64 lbs, 12 portii
Arome: ciocolata dubla olandeza,, vanilie franceza,.zmeura crema

 
Profil nutritional pe portie
       
       
    Proteine 35 g   BCAAs 10 g  
    Carbohidrati 44 g   Glutamina 8 g  
    Grasimi 3 g   Taurina 500 mg    
    Creatina monohidrat creapure™ 2,5 g